Alrijne Zorggroep kiest opnieuw voor DMC Maaltijdservice/Maître André

Alrijne Zorggroep kiest opnieuw voor DMC Maaltijdservice/Maître André

Na een uitgebreid offertetraject met een aantal mogelijke leveranciers, heeft Alrijne Zorggroep opnieuw gekozen voor DMC Maaltijdservice/Maître André als maaltijdleverancier. De samenwerking betreft de leveringen van de warme-maaltijdcomponenten voor twee ziekenhuizen van de Alrijne Zorggroep en de verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn.

Het betreft hier versbereide maaltijdcomponenten die specifiek zijn afgestemd op de (dieet)wensen van patiënten en bezoekers. Deze producten dienen niet alleen van hoge kwaliteit te zijn, maar ook de servicegraad en kennis van de leverancier zijn van groot belang.

Met de verlenging voor onbepaalde tijd laat de Alrijne Zorggroep haar waardering zien voor de relatie met DMC Maaltijdservice/Maître Andre, die hier uiteraard erg blij mee is. “Als klein, betrokken bedrijf is het goed om te zien dat een professionele en grote zorggroep als Alrijne de samenwerking weet te waarderen. Dit stimuleert ons om samen de Alrijne Zorggroep te werken aan een optimaal aanbod en in te spelen op de snel veranderende zorgmarkt,“ aldus Ronald Poos, directeur van DMC Maaltijdservice/Maître André.