Convenience maaltijd

Convenience maaltijden: kies voor gemak

Ook als je geen tijd hebt om te koken wil je graag snel, gezond en voedzaam eten. Maître levert hoogwaardige maaltijden en maaltijdcomponenten in allerlei soorten en verpakkingen, stuk voor stuk met de allerbeste ingrediënten. De maaltijden zijn koelvers en bevatten geen extra toevoegingen of pasteurisatie.

Convenience maaltijd boordevol vitamines

Maître gelooft vooral in verse maaltijden. Dit is niet alleen lekker maar ook goed eten. De voedingstoffen blijven goed behouden. Met creatieve koks die gewend zijn om de convenience maaltijden aantrekkelijk presenteren en zich bewust zijn dat iedere klanten eigen wensen heeft, maakt zij wel honderd verschillende smaakvolle maaltijden op een dag.

Elke dag worden verse ingrediënten aangeleverd uit de omgeving en die worden binnen 24 uur verwerkt in een verse convenience maaltijd. Het bedrijf is er op gericht zich erop zo weinig mogelijk voedsel te verspillen en levert via de nieuwste planning- en logistieke systemen maaltijden op maat bij het verkooppunt. Efficiency is daarbij de kracht om zo vers mogelijk te zijn.

Presentatieadvies van de kenner

De wijze van presenteren in een winkel, maar ook de kennis van kok bepaalt of je kopers kunt verleiden maaltijden mee te nemen of aan te schuiven in je restaurant. Maitre denkt graag met u mee hierin en heeft veel ervaring op dit gebied.