Gisteren, vandaag en morgen

Gisteren, vandaag en morgen

Gisteren

Maître is een echt Hollands bedrijf dat begonnen is als de Kaashal in Middelharnis met het verkopen van kaasspecialiteiten, vleeswaren en andere verse producten. In 1990 ontstond Maître André B.V; een groothandel in vleeswaren en vleesproducten.  In 1993 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe productielocatie in Dirksland. Al snel groeide het bedrijf uit tot een professioneel productiebedrijf, in 2003 werd er gestart met de productie en verkoop van koelverse Hollandse maaltijden voor diverse supermarkten. Met de komst van een eigen slagerij en bereiders die koken met verse ingrediënten, ontstaat in 2007 een specialist in dagverse maaltijdbereiding. Datzelfde jaar start de productie in een modern bedrijfspand van ongeveer 9.500 m² in het Zuid-Hollandse Oude-Tonge.

Vandaag

Anno nu staan meer dan honderd betrokken medewerkers dag in dag uit klaar om uiteenlopende dagverse maaltijden, maaltijdcomponenten en saladeverrijkers voor onze klanten te bereiden. Er heeft al uitbreiding van het pand plaatsgevonden en er liggen alweer nieuwe plannen voor verdere uitbreiding gereed. Er worden circa 175.000 maaltijden per week geproduceerd.

Morgen

Maître ontwikkelt zich voortdurend; we gaan elke dag voor nog beter! We investeren in onderzoek, kennis, productontwikkeling en nieuwe concepten. Met als doel: altijd kunnen voldoen aan de wensen van de klant. Zo is Maître niet alleen thuis in de Hollandse keuken, maar ook in internationale keukens. Gerechten worden op een authentieke wijze en met originele ingrediënten bereid door topkoks over de hele wereld. Het label ‘Wereldkoks’ is daarvan het resultaat.