Kant en klare maaltijd

Smakelijke kant en klare maaltijden

Een smakelijke kant en klaar maaltijd lastig te vinden? Bij Maître weten we wel beter. Wij koken koelverse maaltijden voor u  en deze vinden hun weg naar de foodservicemarkt, zorgisntellingen en de retail. Hierbij staan kwaliteit en een goede smaak voorop en trachten we te voldoen aan een groeiende vraag naar snel, voedzaam en gezond eten. Een voorbereide maaltijd van Maître is heerlijk om te eten en zit boordevol lekkere ingrediënten.

Uit alle windstreken

Kant en klare maaltijden van Maître kunnen zowel bestaan uit Hollandse maaltijden, alsmede uit diverse andere wereldkeukens. In alle gevallen wordt gebruik gemaakt van de beste ingrediënten en authentieke bereidingswijzen. Onze professionals werken in een goed geoutilleerde keuken en hebben de beschikking over de nieuwste technieken om uw verse maaltijd perfect voor te bereiden. Het enige wat u thuis nog hoeft te doen, is deze te verwarmen.

Een voedzame en lekkere, voor u gekookte maaltijd

Iedere kant en klare maaltijd die wij bereiden is vrij van extra toevoegingen en pasteurisatie. Onze koks hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en vindt het van groot belang dat de verse ingrediënten hun smaak en voedingswaarde niet verliezen. Ze doen er dan ook alles aan de kant en klare maaltijden snel en op het juiste moment bij klanten af te leveren.