Klanten

Koelvers in de retail

In grote getalen vinden de Hollandse maaltijden, vers gekookte stamppotten en maaltijdcomponenten van Maître hun weg naar de koeling van uw supermarkt. Wij leveren dagverse maaltijden boordevol kwalitatieve en gezonde ingrediënten aan de retail, zodat u steeds weer kunt genieten van een lekkere en gezonde hap. Door alle retail maaltijden snel en efficiënt te verpakken en levering via de modernste korte koelketen, blijven smaken en voedingsstoffen optimaal behouden.

Gezond en lekker

Bij Maître dragen wij zorg voor versbereide gerechten voor de retail. Wij gebruiken voornamelijk producten uit de regio en vinden kwaliteit erg belangrijk. Op professionele wijze worden verse ingrediënten nog dezelfde dag omgetoverd tot heerlijke koelverse maaltijden, waarna ze hun weg vinden naar onze retail afnemers. Al onze maaltijden zijn bereid zonder extra toevoegingen of pasteurisatie. Dit om tegemoet te komen aan de vraag naar gezonde koelverse maaltijden in de retail. Wie kiest voor Maître is verzekerd van een perfecte smaak en een partner die meedenkt in presentatie, marktontwikkeling en concepten.

De gehele retail

Koelverse retail maaltijden van Maître zijn niet alleen terug te vinden in de supermarkt. Ook horecaketens en facilitaire bedrijven kunnen profiteren van onze smakelijke maaltijden. Maître is met zijn koelverse maaltijden in staat de gehele retail te bedienen.