Bedrijfskantines

Genieten in bedrijfskantines

In bedrijfskantines is het allang niet meer enkel een gehaktbal of iets uit de frituur wat men aanbiedt. Ook hier kan steeds smakelijker gegeten worden. Maître is in staat hoogwaardige maaltijdscomponenten en maaltijden aan bedrijfskantines te leveren die eenvoudig geserveerd kunnen worden aan de veeleisende klant. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zorgen we dat smaak te allen tijde behouden blijft.

Lekker eten

Maître staat bekend om zijn originele bereidingswijzen, waarbij we de Hollandse maaltijd en stamppotten graag net iets spannender maken. Ook multiculturele maaltijden en ovengerechten behoren tot de mogelijkheden. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten en dankzij gedetailleerde kennis van regeneratie en moderne verwarmtechnieken, zijn we in staat bedrijfskantines kennis te laten maken met de lekkerste verse maaltijden en maaltijdcomponenten. Ook hierbij geldt dat er geen extra toevoegingen aan het eten wordt toegevoegd en dat er geen gebruik wordt gemaakt van pasteurisatie. Het eten in bedrijfskantines wordt zo nóg lekkerder.

Foodservice op maat in bedrijfskantines

Maître kan complete maaltijden of maaltijdcomponenten leveren voor bedrijfskantines. U kunt dan terplaatse uw tijd vooral richten op presentatie en de finishing touch op gerechten. Hierbij houden we rekening met de wensen van uw klant en zorgen we voor een optimaal foodserviceconcept.