Zorg

Zorg

Maître levert hoogwaardige maaltijden voor de institutionele markt. Onze eenpersoonsmaaltijden en losse maaltijdcomponenten voor grootverbruik, vinden hun weg naar zorginstellingen. Alles op basis van de beste ingrediënten. De maaltijden zijn koelvers, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen en afgestemd op eventuele dieetwensen. Gemalen, natriumarm of in verschillende gradaties gegaard. Maar ook multiculturele maaltijden of ovengerechten.

Als partner van ziekenhuizen en andere zorginstellingen levert Maître, via DMC Maaltijdservice, de verse maaltijden door heel Nederland. We leveren op maat, zodat cliënten zo min mogelijk eten hoeven te laten staan, maar wel voldoende calorieën binnenkrijgen. Het reduceren van voedselverspilling bewijst ook onderzoek naar ons Meal on Wheels-concept door Wageningen University & Research.

Samen met klanten in de zorgsector ontwikkelen we een uitgekiend en voedzaam assortiment. Er is keuze uit honderden verschillende maaltijdcomponenten die online besteld kunnen worden. Met ruimte voor dieetwensen, verschillende consistenties (gemalen, rietjesdun) en gaarheden. De maaltijden sluiten aan op actuele foodtrends èn op de veranderende wensen van consumenten. Met de smaak die we kennen van vroeger en thuis.

In de thuiszorg worden verse maaltijden op maat aantrekkelijk geserveerd. In ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen worden verse maaltijdcomponenten op buffetwagens uitgeserveerd.