Koelverse maaltijden

De lekkerste koelverse maaltijden, perfect bereid

Wie op zoek is naar een smakelijke en koelverse maaltijd, zal bij Maître zeker slagen. Dagelijks doen onze koks hun uiterste best perfecte maaltijden op tafel te zetten. Alles wordt vers bereid en direct verpakt, waardoor er geen concessies gedaan hoeven worden aan kwaliteit en smaak. Direct verpakte koelverse maaltijden van Maître zitten boordevol voedingsstoffen en smaken heerlijk.

Kom binnen in de internationale keuken

De koelverse maaltijden van Maître zijn van oorsprong Hollands en bevatten onder meer lekkere stamppotten. Maar ook wij gaan met onze tijd mee en steeds meer vinden de verschillende wereldgerechten hun weg naar onze professionele keuken. De bereidingswijze is authentiek en wordt uitgevoerd met originele ingrediënten door onze koks waardoor de gerechten van internationaal niveau zijn. Bij Maître is kwaliteit een van de belangrijkste pijlers en dat proeft u!

Puur genieten

Koelverse maaltijden worden bij Maître geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. Grote of kleine hoeveelheden, diverse soorten maaltijden en dieetwensen. Wij leveren op maat. Altijd vers, altijd lekker.