Koelverse vegetarische maaltijden

Smakelijke vegetarische maaltijden

Dat vegetarisch eten ook koelvers heel lekker kan zijn, bewijzen we bij Maître. Wij bereiden dagelijks de lekkerste vegetarische maaltijden en verpakken ze zo snel mogelijk. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden behouden en kunnen uw klanten en patiënten genieten van heerlijke gezonde koelverse vegetarische maaltijden. Voor de bereiding worden verse ingrediënten gebruikt, die door onze professionele koks worden verwerkt tot een voedzame maaltijd.

Als onderdeel van uw maaltijdservice

Maître bereidt zijn maaltijden altijd op maat. Wilt u nieuwe koelverse vegetarische maaltijden bieden en aan uw klanten serveren , dan ontwikkelen wij die samen met u. Wij gaan graag in gesprek met u en ontdekken tijdens inspiratie- en proefsesises nieuwe mogelijkheden. Koelverse vegetarische maaltijden kunnen in verschillende ínhoudsmaten en verpakkingen worden geleverd. De keus is geheel aan u. Wij garanderen bij iedere koelverse vegetarische maaltijd, net als bij onze andere maaltijden, een optimale smaak.

Koelverse vegetarische maaltijden worden authentiek bereid met originele ingrediënten. Niet alleen de Hollandse keuken, maar ook de internationale keuken behoren tot ons werkgebied.