Maaltijd aan huis

De lekkerste maaltijden op bestelling

Onze partners brengen een maaltijd aan huis voor cliënten van uw verpleeg- of verzorgingshuis. Maître kookt ze op volgens menucyclussen. Wij bereiden dagelijks vele hoogwaardige maaltijden voor de institutionele markt. De maaltijden zijn op maat gemaakt, zodat verspilling minimaal is. Alle maaltijden aan huis bevatten veel gezonde voedingsstoffen en zijn vrij van extra toevoegingen en pasteurisatie. Precies zoals onze klanten het willen.

Onze koks voor u aan de slag

De bereiding van onze maaltijden zijn uiterst nauwkeurig. Onze koks werken in een goed uitgeruste keuken en hebben de lekkerste ingrediënten bij de hand om van iedere maaltijd een waar feest te maken. Uw maaltijden aan huis kunnen geleverd worden in diverse verpakkingen die  worden voorzien van de juiste voedingswaarden en informatie op  sleeve of sticker. Door de maaltijden direct na het bereiden te verpakken, blijven smaak en kwaliteit zeker behouden.

Smaakvol voor iedereen

Maître levert maaltijden in vele soorten. De basis gaat uit van Hollandse maaltijden en stamppot, maar ook moderne en speciale wereldmaaltijden vinden hun weg naar onze keuken. Maître is van alle markten thuis.