Waarom Maître?

We cook happiness

Dat is onze missie. Maître is dé verse maaltijdenbereider van Nederland. Iedere dag worden er verse en op maat gemaakte gerechten bereidt. We zorgen ervoor dat deze maaltijden snel én op het juiste moment bij de klant worden geleverd. Verse bereiding, flexibiliteit en vakmanschap zijn waarden waar wij voor staan. Daarbij volgen we voortdurend de laatste trends en investeren we in productontwikkeling en kennis.

Dat proef je. Letterlijk.

Door onze manier van bereiden blijven de voedingswaarden en de smaak van verse ingrediënten optimaal behouden. Want dat vinden we belangrijk. Dagverse, kant-en-klare maaltijden: lekker en gezond! Bij Maître gaan we voor iedere dag nóg beter.

 

Smaak en kwaliteit staan centraal

De verse ingrediënten die gebruikt worden, worden op smaak gebracht met fijne kruiden waarna ze hun weg vervolgen naar de keuken. Onze betrokken koks maken hier vervolgens de lekkerste maaltijden van. Aansluitend zijn er teams die ervoor zorgen dat de maaltijden juist verpakt en geëtiketteerd worden. Dagelijks volgen onze maaltijden hun weg naar de afnemers. We geloven in het snel leveren van maaltijden: afgestemd op de wens van de klant. Van retail- tot cateringbedrijven, van de horeca tot de institutionele markt en van verse maaltijden voor foodserviceketens tot wisselende wereldgerechten: Maître has it all!

Een breed assortiment

Iedere dag bereiden we meer dan honderd verschillende maaltijden. Als geen ander begrijpen we dat een klant op één moment vele verschillende gerechten tegelijk moet kunnen bieden, passend bij de vraag van de klant. We werken dan ook graag samen met culinair specialisten en vertalen concepten of ideeën in lekkere, voedzame gerechten. Iedere dag weer passen we diepgaande kennis toe van voeding en trends. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vegetarische of veganistische maaltijden, of koolhydraatarme/eiwitrijke maaltijden. Bij Maître bieden we zowel maaltijden en soepen uit de Hollandse keuken als de internationale keuken aan: ons assortiment blijft groeien.

Maatwerk in vers

We kunnen de door u uitgekozen maaltijd verpakken in diverse vormen, kleuren en hoeveelheden. Bij Maître denken we graag met u mee. De mogelijkheden zijn divers. Samen zorgen we ervoor dat uw segment blijft groeien en uw klant tevreden is. Ultramoderne machines zorgen ervoor dat uw product de juiste sleeve, sticker, banderol of bedrukte verpakking krijgt. Ook verpakken wij een deel handmatig op een zorgvuldige manier. We gaan voor iedere dag nog beter, onze maaltijden worden dan ook vrij regelmatig getest door consumenten. Wat kunnen we voor u betekenen?