Noten & Pitten

Noten & pitten: super gezond

Geniet u ook graag van vers en gezond eten? Eten dat heerlijk van smaak is en dat volledig voldoet aan uw wensen? Bij Maître weten we als geen ander hoe we kant-en-klare salades extra bite geven. Opvallend is de stijgende verkoop van noten & pitten. Zij maken uw salade helemaal af.

Gezonde kwaliteit in een klein zakje

Zaden, noten & pitten voor uw salades zijn in verschillende formaten en maten beschikbaar en worden door groenteverwerkers meeverpakt in kant-en klare maaltijdesalades voor de supermarkt. Aangepast op de ideëen van de klant voor een salade creëren we allerlei verschillende mixen en vinden wij telkens weer nieuwe trendy ingredienten. Zo krijgt u uw unieke mix voor een onderscheidend concept.

Het is echter ook goed mogelijk portion packs toe te passen voor andere gebruiksmomenten. Noten & pitten zijn ook uitermate geschikt voor ontbijt of directe consumptie. Altijd vers en luchtdicht verpakt. Daarvoor kunnen we ze separaat aanleveren in verschillende verpakkingen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Doordat we echte kenners zijn, passen we onze portion packs daarop aan.