Maatwerk in vers

Maatwerk in vers

Maître is dé maaltijdbereider van Nederland die elke dag vers en op maat gerechten bereidt. Wij zorgen ervoor dat deze snel en op het juiste moment bij klanten worden geleverd. Dat proef je. Letterlijk. Door onze manier van bereiden blijven de voedingswaarde en de smaak van verse ingrediënten optimaal behouden.

Lekkere en gezonde maaltijden

In een wereld die snel verandert, willen klanten lekkere, gezonde maaltijden die snel te bereiden zijn. Daarom doet Maître geen concessies aan kwaliteit en smaak. De verse ingrediënten die we ‘s ochtends aangeleverd krijgen, worden ‘s middags in gerechten verwerkt. Daarna vervolgen onze maaltijden snel hun weg naar de afnemers. Van retail- tot cateringbedrijven en van de horeca tot de institutionele markt.

Altijd vers…

Klanten kunnen erop rekenen dat maaltijden altijd vers worden bereid. Zonder extra toevoegingen of pasteurisatie. Onze eigen slagerij en een goed geoutilleerde keuken met betrokken koks dragen bij aan de kwalitatief uitstekende gerechten. Elke dag weer.

…en snel geleverd

Als een betrokken partner gelooft Maître in het snel leveren van verse maaltijden. Afgestemd op de wensen van de klant. Of het nu gaat om verse maaltijden voor citywinkels of foodserviceketens of steeds wisselende wereldgerechten, Maître levert altijd maatwerk.