Portion packs

Portion packs met noten of croutons, smakelijk eten!

Geniet u ook graag van vers en gezond eten? Eten dat heerlijk van smaak is en dat volledig voldoet aan uw wensen? Bij Maître weten we als geen ander hoe we kant-en-klare salades extra bite geven. Onze portion packs zijn innovatieve saladeverrijkers boordevol lekkere noten, croutons en andere ingrediënten. Zij maken uw salade helemaal af.

Gezonde kwaliteit in een klein zakje

Portion packs voor uw salades worden op maat verpakt en door groenteverwerkers meeverpakt in kant-en klare maaltijdesalades voor de supermarkt. Het is echter ook goed mogelijk portion packs toe te passen voor andere gebruiksmomenten. Consumenten beseffen dat noten, zaden en superfruit een goede bijdrage leveren aan gezonde voeding en eten het dus steeds vaker als snack, bij het ontbijt en als onderdeel van een gerecht. Daarvoor kunnen we ze separaat aanleveren in verschillende verpakkingen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Doordat we echte kenners zijn en weten welke groenten in welk seizoen een rol spelen, passen we onze portion packs daarop aan.

Portion packs naar wens, altijd precies genoeg

Bent u benieuwd op welke wijze onze salade portion packs met noten of croutons een bijdrage kunnen leveren aan uw assortiment. We gaan graag met u in gesprek.