Supermarkt vers

Afwisseling met verse maaltijden in de supermarkt

Gezond en vers gekookte maaltijden in de supermarkt. Dat kan als u kiest voor samenwerking met Maître. Lekkere verse maaltijden, boordevol kwaliteitsgroenten en heerlijke vis, vlees of kip. Voor een smakelijke Hollandse maaltijd, een heerlijke stamppot, maar ook voor Italiaanse maaltijden of wereldgerechten zit u bij onze koks altijd goed.

Smakelijk eten

Maître is gespecialiseerd in het bereiden van hoogwaardige maaltijden met de beste ingrediënten, vers uit de supermarkt. Zorgvuldig geselecteerd, boordevol voedingsstoffen en zonder extra toevoegingen. Het uitgekiende aanbod voor uw klanten wordt vastgesteld in overleg met u en onze koks ontwikkelen graag samen met u. Daarnaast voorzien wij u van kennis over specifieke segmenten en smaken. Juist omdat klanten steeds meer omnichannel gaan denken. Seizoensassortimenten, steeds wisselende smaken en nieuwe concepten, het kan allemaal. Uw klanten zullen gegarandeerd verrast zijn door de lekkere, aantrekkelijke verse maaltijden.

Partners in groei

Omdat wij beschikken over kennis over de markt , zowel nationaal en internationaal als over verschillende kanalen, kunnen we helpen uw assortiment te optimaliseren. We gebruiken hiervoor databases, inspiratiedagen, trendwatchers en ontwikkelingen in andere landen. Onze marketingkennis kan u wellicht helpen in conceptontwikkeling.

Resultaat is in ieder geval altijd vers, natuurlijk en lekker!