Wat bereiden we?

Ons aanbod is divers. Alles op maat gemaakt, passend bij de vraag van je klant. 
De vraag van de consument verandert continu. Ons aanbod blijft daarbij niet achter! 

Ons assortiment is, onder andere, gebaseerd op seizoensgebonden recepturen en wensen van onze klant.
We kijken naar markttrends en maken een selectie van mooie maaltijden, componenten en soepen. 
Iedere dag passen we diepgaande kennis toe van voeding en trends. Onze betrokken koks maken vervolgens de lekkerste en meest gezonde maaltijden en soepen.

MAALTIJDEN

Een smakelijke dagverse maaltijd lastig te vinden? Bij Maître weten we wel beter. We zijn thuis in alle (inter)nationale keukens. Of het nu gaat om een pilav, pasta met zalm of een klassieke stamppot. In onze keukens beschikken we over diverse kooktechnieken, zodat onze chefs de meest uiteenlopende maaltijden kunnen bereiden. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor specifieke klant- of gastwensen, zoals vegetarische, veganistische of eiwitrijke maaltijden.

Of je nu op zoek bent naar een specifiek gerecht of een oude klassieker.. een gehele maaltijd of een component.. Samen met onze chefs maken we graag een plan hoe we aan jouw vraag kunnen voldoen.

SOEPEN

Ons assortiment aan dagverse soepen is divers en passend bij ieder seizoen. Denk hierbij aan een romige aspergesoep in de lente, een koude gazpacho in de zomer of een goedgevulde erwtensoep in de winter. Ga je liever voor een Thaise curry-pompoensoep? Of een soep boordevol groenten of eiwitten? Ook dan kunnen wij je verder helpen! Alle smaken zijn beschikbaar in kleine en grote portie verpakkingen.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke soep of een specialiteit… Samen met onze chefs denken we graag mee over de invulling, presentatie en verpakking voor jouw klant of gast.