Wat bereiden we?

Ons assortiment is onder andere gebaseerd op seizoensgebonden recepturen en wensen van onze klant. We kijken naar markttrends en maken een selectie van mooie maaltijden, componenten, soepen en/of portion packs. Zo kunnen we het beste voldoen aan de wensen van je klant/gast. Ons assortiment varieert van Hollandse stamppot tot Indonesische rijsttafels en van een rijkgevulde aspergesoep tot sachets met croutons. 

Maaltijden en componenten

Een smakelijke dagverse maaltijd lastig te vinden? Bij Maître weten we wel beter. We zijn thuis in alle (inter)nationale keukens. Of het nu gaat om een pilav, pasta met zalm of een klassieke stamppot. In onze keukens beschikken we over alle kooktechnieken, zodat onze chefs de meest uiteenlopende maaltijden kunnen bereiden. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor specifieke klant- of gastwensen, zoals vegetarische, veganistische of eiwitrijke maaltijden. Of je nu op zoek bent naar een specifiek gerecht of een oude klassieker… Samen met onze chefs maken we graag een plan hoe we aan jouw vraag kunnen voldoen.

Soepen

Ons assortiment aan dagverse soepen is divers en passend bij ieder seizoen. Denk hierbij aan een romige aspergesoep in de lente, een koude gazpacho in de zomer of een goedgevulde erwtensoep in de winter. Alles beschikbaar in kleine en grote verpakkingen.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke soep of een specialiteit… Samen met onze chefs denken we graag mee over de invulling, presentatie en verpakking voor jouw klant of gast.

Portion packs

Bij Maître weten we als geen ander hoe we kant-en-klare salades extra bite geven. Onze portion packs zijn innovatieve saladeverrijkers boordevol gecrunchte noten, knapperige croutons, gedroogde vruchten en andere ingrediënten. Onze portion packs zijn bij grote retailers terug te vinden in kant-en-klare salades, maar worden ook separaat geleverd voor andere gerechten. Zo kun je ze bijvoorbeeld ook toevoegen aan een verspakket. Of je nu op zoek bent naar een extra bite bij de salade of een feestelijke toevoeging aan de soep… Maître verpakt het voor je.